logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.
 

Blog

Kaarinan Kalttassuon alueella valokuituverkon rakentaminen aloitettu

lounea valokuitukaapelikelat

 

Lounean valokuidun tuonti Kaarinan Kalttassuon alueelle on hyvässä vauhdissa. Paikalta löytyvät jo niin kelat kuin kaapelitkin.

Nopeat ja luotettavat valokuituyhteydet mahdollistavat tulevaisuuden modernit palvelut – ja ovatkin Lounean liiketoiminnan ydinaluetta. Kaarinan ja Liedon alueella on tällä hetkellä käynnissä valokuitumurros. Lounea rakentaa valokuituverkkoa Kalttassuon lisäksi Littoistenjärven ympäristössä. Tulevien kuukausien aikana Lounea määrittää Littoistenjärven alueen tarkat rakennusalueet. Kalttassuon alue määritettiin rakennettavaksi jo aiemmin, eikä siis sinällään kuulu Littoistenjärven projektiin.

”Lounean valokuituverkon rakentamista ohjaa asiakkaiden kysyntä. Ohjaamme investoinnit niille alueille missä aktiivisuutta on eniten. Siten myös pienet haja-asutusalueet ovat samalla viivalla muiden alueiden kanssa”, kertoo Lounean myyntipäällikkö Aki Linnakoski.

Rakennettavat alueet päätetään kysynnän mukaan, kun kullakin alueella on riittävä määrä kiinnostuneita. Vielä ehdit siis varata omasi – tarkista saatavuutesi etusivulta ja tilaa suoraan tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme!