logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.
 

Tuotteet

Nettiyhteys koko perheen tarpeisiin

Valokuitu palvelee perhettäsi, oli se sitten yhden henkilön tai vaikka useamman sukupolven talous. Sijoita valokuituun ja varmista toimiva koti. Tarjous on hyödynnettävissä Littoisten järven alueella, tarkista osoitehaustamme asutko kampanjan alueella.

Kaikki paketit sisältävät liittymän rakentamisen kaivuineen, asennuksen ja päätelaitteet sekä tietoturvapaketin.

100M VAI 1000M?

100M sopii sujuvaan surffailuun, päivittäisasiointiin ja saumattomaan etätyöskentelyyn. 100M:lla toistat myös videosisällöt. Satasella homma sujuu!

1000M on suunniteltu vaativaan makuun. Tällä nopeudella onnistuu sekä nettipelaaminen että useiden laitteiden käyttö (mukaan lukien suoratoisto) samanaikaisesti. Onko perheessäsi kovan luokan pelureita? 1000M on silloin valintasi!

Valokuidun edut:

  • Nopea ja häiriötön nettiyhteys
  • Mahdollistaa sujuvan etätyöskentelyn
  • Yhteys koko perheen tarpeisiin; asioit, pelaat, surffaat, lataat, katsot elokuvia tai viihdesisältöjä – monelta laitteelta samanaikaisesti.

Muista kotitalousvähennys!

Liittymän kaivuu on kotitalousvähennyskelpoinen, ja se kohdistuu vuoteen 2018. Kuituliittymätilauksessa on 1055,75 € vähennyskelpoista työn osuutta, kun Lounea hoitaa kuituliittymän kaivuut. Huomioithan, että verottaja tekee päätökset kotitalousvähennyksestä tapauskohtaisesti. Lue lisää kotitalousvähennyksestä >

Yhteys tulee, kun on riittävästi kysyntää

Valokuituyhteydet rakennetaan kaivamalla kuitua maan alle. Lounea sitoutuu tuomaan valokuidun Littoistenjärven ympäristön alueille, joilla kysyntää on riittävästi. Littoistenjärven alueelle valokuitu rakennetaan vuoden 2018 aikana. Tiedotamme tilanteesta säännöllisesti eri kanavissa.

 

Lue lisää valokuidusta >