logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.
 

Valokuitu

MIKSI?

3 syytä vaihtaa valokuituun

1) Pätkimätön netti 24/7 – säästät koko perheen hermoja

2) Ylivoimainen yhteys – valokuitu on nettiyhteyksien kiistaton kuningas

3) Kotisi arvo nousee – hyvä netti on yhtä olennainen osa nykykotia kuin sähkö ja vesi

MITEN?

Valokuitu kotiisi – 5 askelta

1) Tilaa valokuitu joko munkuitu.fi-sivuilta tai Lounean asiantuntijalta

2) Päätämme lopulliset rakennusalueet siinä vaiheessa, kun tilauksia on tullut riittävästi

3) Rakentamisen aloittaminen: kaivamme kaapelille maahan kulkuväylän, joka yhdistää kotisi ja kuituverkon. Väylä on n. 30-50 cm leveä ja 50 cm syvä, ja jäljet peitetään perusteellisesti.

4) Kuidun vetäminen kotiin asti – kotiisi tulee 2-3 laitetta (ao. kuvat) jotka mahdollistavat kodin sisäverkon. Asennukset hoitaa Lounean asiantuntija, sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään!

5) Kun kuitu on vedetty, pääset nauttimaan täysin rinnoin uudesta valonnopeasta netistäsi ja kotisi arvonlisäyksestä. Onneksi olkoon, olet nyt modernin netin omistaja ja käyttäjä!

”Valokuitu ei piittaa ukkosista tai muista ulkoisista häiriöistä. Kaapeli on maan sisällä ja hoitaa hommansa vuosikymmenet eteenpäin. Valokuituliittymä on nykyaikaa, eikä mikään muu netti pärjää valokuidun teholle.”

MITÄ?

Kun liittymä on asennettu ja kaivettu, kotiisi asennetaan kaksi laitetta: kytkentärasia (B) ja kuitupääte (C). Lisäksi tarvitset Wlan-reitittimen luodaksesi kotiisi turvallisen langattoman sisäverkon (A). Lounealta saat reitittimen edulliseen 99 € hintaan.